General manager - On-site Recovery

General manager - On-site Recovery

(Printvenlig version)

Ansøgningsfrist: 
31-10-2018
Stillingen:

 

 

General manager til afdeling for On-site Recovery

 

Forstår du at lede i øjenhøjde? Og kan du føre ambitiøse vækststrategier ud i livet?

 

Så får du her chancen for at blive en del af MAN Energy Solutions, verdens største producent af dieselmotorer. Vær med til at sætte retningen for en afdeling med 29 medarbejdere, og bring dine talenter for ledelse og forretningsudvikling i spil.

 

Velkommen til MAN PrimeServ On-site Recovery

Med reference til Head of Technical Services i PrimeServ Copenhagen kommer du til at stå i spidsen for afdelingen MAN PrimeServ On-site Recovery, der omsætter for 60 millioner kr. årligt.Vi varetager og udfører on-site-reparationer for vores kunder i marine-, vindmølle- og kraftværksindustrierne m.fl. verden over. Vi tager med andre ord værkstedet med til kunden, og reparationsformen sikrer konkurrencedygtige reparationsomkostninger og maximal oppetid.

 

Indtag rollen som den synlige leder

Som general manager får du ansvaret for at sikre en tydelig og stærk ledelse af afdelingen på en måde, der sikrer stabile rammer samt medarbejdernes loyalitet og accept. Du får det overordnede ledelsesansvar for 19 timelønnede service engineers, som typisk har en baggrund som maskinarbejdere, og det direkte ansvar for 10 funktionærer, heriblandt vores servicechef, indkøbschef, tekniske chef m.fl. Alle er yderst kompetente og besidder en stærk teknisk ekspertise.

 

Samtidig bliver du en del af ledergruppen i PrimeServ Copenhagen, hvor du især får et tæt samarbejde med head of PrimeServ Copenhagen samt den øvrige ledergruppe.

 

Sæt dit præg på vores vækststrategier

Du får desuden ansvaret for at udvikle og videreføre en ambitiøs vækststrategi for MAN PrimeServ On-site Recovery. Den overordnede strategi er allerede lagt i MAN Energy Solutions-regi, men du sørger for at tilpasse den til afdelingen og føre den ud i livet. På den måde er du med til at styrke afdelingens forankring i den globale MAN-organisation, så vores 120 afdelinger i MAN er bevidste om og kontinuerligt benytter sig af vores ekspertise.

 

Du får ansvaret for at:

  • lede og udvikle medarbejderne for at sikre, at afdelingen har de nødvendige kompetencer
  • udvikle forretningen strategisk, herunder at udvikle konkrete handlingsplaner for nye produkter samt afdække nye markeder og kundepotentialer
  • kommunikere mål, delmål og resultater
  • udvikle relationer til kunder og samarbejdspartnere, både i Danmark og globalt
  • varetage budgetter, ligesom du får ansvaret for vores bundlinje.

 

Leder med en positiv og tillidsfuld adfærd

Som leder bevæger du dig ubesværet på topledelsesniveau og blandt vores service engineers for at vise vejen. Du er præcis og kommunikerende i din ledelse og kan skabe en god atmosfære, der motiverer dine medarbejdere. Samtidig tænker du både strategisk og kommercielt, og du er god til at netværke samt skabe og vedligeholde relationer til kunder, kolleger og samarbejdspartnere gennem tillid og kommunikation.

 

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har flere års erfaring med ledelse i et internationalt miljø, og har du erfaring inden for marine, offshore, olie/gas/vind eller lignende, er det en fordel
  • har en teknisk baggrund, gerne som fx maskinmester eller måske maskiningeniør – du behøver ikke at have branchekendskab, men det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i vores produkter og vores medarbejderes arbejde og hverdag
  • er indstillet på global rejseaktivitet ca. 30-50 dage om året, men omfanget afhænger af dine ønsker og mødetilrettelæggelse.

 

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Technical Service i PrimeServ Copenhagen Stig Holm på 21 72 69 81. Send din ansøgning og dit CV via linket hurtigst muligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

MAN PrimeServ is our service brand for all MAN Energy Solutions products. We offer worldwide, round-the-clock service 365 days a year. Our global network provides comprehensive and continuous support on all continents

 

MAN Energy Solutions SE is the world’s leading provider of large-bore diesel engines and turbomachinery for marine and stationary applications. It designs two-stroke and four-stroke engines, gas and steam turbines as well as compressors. The product range is completed by turbochargers, CP propellers, gas engines and engines for locomotives and chemical reactors. MAN Energy Solutions’ goods include marine propulsion systems and turbomachinery units. Customers receive worldwide after-sales services under the MAN PrimeServ brand.

 

Arbejdssted: 
Industrivangen 16, 2635 Ishøj
Arbejdstid: 
Heltid
Arbejdsdage: 
Dag
Jobtype: 
Fast