FAILED (the browser should render some flash content, not this).

Projekt Assistent Studentermedhjælper til MAN Diesel & Turbo

Projekt Assistent Studentermedhjælper til MAN Diesel & Turbo

(Printvenlig version)

Ansøgningsfrist: 
03-06-2018
Stillingen:

 

Projekt Assistent Studentermedhjælper til MAN Diesel & Turbo

 

Som studentermedhjælper i Global IT Software Development afdelingen hos MAN Diesel & Turbo, er det din opgave at understøtte de forskellige projekter og administrative opgaver i teamet. Du hjælper projektledere og teamkoordinatorer med en række forskellige ad hoc og IT projektrelaterede opgaver i det daglige, herunder:

 

Projektledelse

  • Indsamle og stille aktuelle informationer til rådighed for projektets deltagere på projektsitet, monitorering af åbne incidents, opfølgning på testrapporter, udarbejdelse af statusrapporter til projektlederen
  • Udarbejde kommunikationsmateriale til projektets interessenter, herunder nyhedsbreve, statusrapporter og indsamle materiale til styregruppepræsentationer

 

Administration

  • Understøtte vores daglige administrative opgaver som indkøb af materialer, koordinering af møder, rapportering, opfølgning på system incidents og ændringsforslag
  • Forberede og vedligeholde dokumentation/uddannelsesmaterialer til vores forskellige IT løsninger og systemer
  • Gennemføre brugertest af ny tekniske løsninger

 

Din profil

Vi søger en studentermedhjælper med god energi, evnen til at arbejde selvstændigt og hurtigt sætte sig ind i nye opgaver og arbejdsmetoder. Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver fra idé til afslutning, og evner at kommunikere effektivt med vores dygtige og erfarne specialister.

 

Du er i gang med et studie med fokus på IT, projektledelse eller business administration, og du kan holde hovedet koldt i en travl og nogle gange kaotisk hverdag i et udviklingsteam med ca. 15 medarbejdere. Vi forventer, at du er analytisk, allerede har stiftet bekendtskab med projektledelse og har flair for IT. Som person er du selv-motiverende og en ægte teamspiller.

 

Da dit arbejde vil være synligt i vores projekter, er det vigtigt, at du har stærke kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt.

 

Du er flydende både i dansk og engelsk og kan du tysk, er det kun en fordel.

 

Vi forventer, at du er en erfaren bruger af Microsoft Office-pakken, specielt PowerPoint, Excel og Outlook, og at du kender til SharePoint.

 

Arbejdstiden er på 10-15 timer pr. uge.

 

Kontakt Peter Stern - Peter.Stern@man.eu -  mobil: +45 30 58 34 48

 

 

 

 

MAN Diesel & Turbo SE is the world’s leading provider of large-bore diesel engines and turbomachinery for marine and stationary applications. It designs two-stroke and four-stroke engines, gas and steam turbines as well as compressors. The product range is completed by turbochargers, CP propellers, gas engines and engines for locomotives and chemical reactors. MAN Diesel & Turbo’s goods include marine propulsion systems and turbomachinery units. Customers receive worldwide after-sales services under the MAN PrimeServ brand.

Arbejdssted: 
Teglholmsgade 41, 2450 København SV
Arbejdstid: 
Deltid
Arbejdsdage: 
Dag
Jobtype: 
Tidsbegrænset