FAILED (the browser should render some flash content, not this).

Erfaren kvalitetsansvarlig med teknisk baggrund

Erfaren kvalitetsansvarlig med teknisk baggrund

(Printvenlig version)

Ansøgningsfrist: 
30-05-2018
Stillingen:

 

 

Erfaren kvalitetsansvarlig med teknisk baggrund

MAN DIESEL, København SV

 

Har du erfaring inden for reklamationsområdet, og vil du stå i spidsen for Material Managements nyoprettede funktion? Og kunne du tænke dig at se dine gode optimeringsidéer blive til virkelighed? 

Som reklamationsansvarlig får du en bred kontaktflade – både med leverandører og kolleger, når du håndterer vores reklamations- og kvalitetssager. Her hjælper du kunder ved at yde en god og effektiv service – i et arbejdsmiljø, der er både uhøjtideligt og udviklende.

Din dagligdag med reklamationsopgaver
Det bliver dit ansvar at sørge for en hurtig og effektiv behandling af reklamationer rettet mod vores leverandører. Her samarbejder du og er i tæt dialog med både kvalitetsafdelingen, leverandørerne og indkøberne, når du bruger din tekniske knowhow til at forstå processen hos leverandørerne, hvor af mange ligger i Østen. På den måde sikrer du den mest optimale reklamationshåndtering og din dag er centret omkring de administrative opgaver dette indebærer.

Sæt retningen for vores fremtidige funktion
Da vi er en nyoprettet funktion i Material Management, bliver en anden og vigtig del af din rolle at præge og sætte retningen for vores fremtidige reklamationsfunktion. Du får derfor stort råderum over, hvordan din stilling skal formes og udvikles. Vi ser nemlig gerne, at du med tiden introducerer gode idéer til optimeringer inden for området, så vi kan sikre reklamationsbehandlinger af endnu højere kvalitet.

Kom indenfor i et uformelt fællesskab
Du bliver en del af Material Management, hvor du får 14 dygtige kolleger. Vi har et tæt samarbejde med hinanden samt med vores kvalitetsafdeling. Her er stemningen altid i top, og kontoret bærer præg af en uhøjtidelig omgangstone, der er uformel og afslappet. Vi har en behagelig, men direkte tone imellem os – sådan leverer vi bedst og mest effektivt gode resultater.

Erfaren profil med ambitioner på kvalitetsområdet
Du har solid erfaring inden for reklamation og kvalitet – gerne fra en større virksomhed, så du kender til organisatoriske processer og tiltag. Derudover er din viden om reklamationshåndtering så stor, at du både kan tage dig af den daglige drift og samtidigt se mod fremtiden og sikre en effektiv og kundemindet kvalitetsfunktion på den lange bane. Derudover har du:

  • en uddannelse som måletekniker, ingeniør, kvalitetstekniker eller lignende
  • erfaring med lean og optimeringstiltag – kvalitetssikring falder dig derfor naturligt
  • kendskab til RCA
  • forståelse for tekniske tegninger, så du let kan aflæse og forstå opbygningen af et produkt
  • gode sprogkundskaber på både dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Karin Isaksen på 2160 2795. Send din ansøgning og dit CV til e-mail og hurtigst muligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om MAN:

MAN Diesel & Turbo København beskæftiger over 1.000 medarbejdere. Vi har hovedsageligt specialiseret os i to-takt dieselmotorer, der bruger mindst muligt brændstof og udleder færrest mulige skadelige partikler. Vores løsninger findes på store skibe, der sejler over hele verden, og vi både designer, udvikler, tester og servicerer dem. Læs mere om os på www.mandieselturbo.com.  

 

 

MAN Diesel & Turbo SE is the world’s leading provider of large-bore diesel engines and turbomachinery for marine and stationary applications. It designs two-stroke and four-stroke engines, gas and steam turbines as well as compressors. The product range is completed by turbochargers, CP propellers, gas engines and engines for locomotives and chemical reactors. MAN Diesel & Turbo’s goods include marine propulsion systems and turbomachinery units. Customers receive worldwide after-sales services under the MAN PrimeServ brand.

Arbejdssted: 
Teglholmsgade 35, 2450 København SV